En del af

En del af

Qulinarisk

En oplevelse for sanserne

Forretter

– Røget torsk og terrine af hummer, anrettet med sprøde ærteskud med ristede-saltede mandler og kørvel pesto.

– Ristet laks anrettet med sauteret porre og æbler, hertil små urter og citrus beurreblanc sauce.

– Koriander gravad oksefilet anrettet med sprød fennikel og blåbær, hertil mild sennepscreme og skovsyre, Friskbagt brøde, oliven tapanade og smør.

Hovedretter

– Grillet chateaubriand af gris serveret på smørstegte portobello og pære, anrettet med pastinak pure, grov kartoffel duchess og calvdorssauce.

– Helstegt dansk kalvemørbrad og rillette af hale serveret på sautér af sprøde løg, svampe timbale, pommes anna og kraftig trøffels sauce.

– Rosa stegt kalvefilet serveret med smørstegte bønner, anrettet med dampede forårsløg, tomat glaseret kartoffelkage og sky sauce.

Desserter

– Cremebrulé, chokoladekage og frisk hindbærsorbet.

– Hindbær dobbelt creme parfait is med pistacieflager, karamelkage, skyr mousse og chokolade ganache.

– Gateau Marcel serveret med engelsk creme tilsmagt portvin og figeniscreme.