En del af

En del af

Old fashion

Det gode danske køkken

Forretter

– Tarteletter med høns i asparges serveret med friskhakket tomat og persille con kasse.

– Koldrøget laks serveret med salat, hertil asparges og krydderurte creme.

– Rejecocktail anrettet på salat med asparges, tomat, kaviar og hjemmelavet rød dressing. Hertil friskbagt brød og smør.

Hovedretter

– Gammeldags kalvesteg stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, tyttebær marmelade, asier, brunede kartofler, bagte bønner med bacon samt vildtsauce.

– Flæskesteg med sprøde svær serveret med lun hjemmelavet rødkål, asier, kartoffel chips, brunede kartofler og brun sovs.

– Rosa stegt oksefilet på stegte svampe serveret med bagte gulerødder med timian og honning, fyldt kartoffel og klassisk rødvinssauce.

Desserter

– Nøddebund serveret på fad med rørt is, syltede bær, friske frugter og bærsauce.

– Vanilje pocheret frugt serveret med vanilje flødeis, hertil chokoladesauce og marinerede hindbær.

– Islagkage med 3 slags hjemmelavet is serveret med sprøde mandelflager og frisk frugt.