Qulinarisk
Forretter
– Røget torsk og terrine af hummer, anrettet med sprøde ærteskud med ristede-saltede mandler og kørvel pesto.
– Ristet laks anrettet med sauteret porre og æbler, hertil små urter og citrus beurreblanc sauce.
– Koriander gravad oksefilet anrettet med sprød fennikel og blåbær, hertil mild sennepscreme og skovsyre, Friskbagt brøde, oliven tapanade og smør.
Hovedretter
– Grillet chateaubriand af gris serveret på smørstegte portobello og pære, anrettet med pastinak pure, grov kartoffel duchess og calvdorssauce.
– Helstegt dansk kalvemørbrad og rillette af hale serveret på sautér af sprøde løg, svampe timbale, pommes anna og kraftig trøffels sauce.
– Rosa stegt kalvefilet serveret med smørstegte bønner, anrettet med dampede forårsløg, tomat glaseret kartoffelkage og sky sauce.
Desserter
– Cremebrulé, chokoladekage og frisk hindbærsorbet.
– Hindbær dobbelt creme parfait is med pistacieflager, karamelkage, skyr mousse og chokolade ganache.
– Gateau Marcel serveret med engelsk creme tilsmagt portvin og figeniscreme.