OLD FASHION
- Det gode danske køkken
Forretter
- Tarteletter med høns i asparges serveret med friskhakket tomat og persille conkasse.
- Koldrøget laks serveret med salat, hertil asparges og krydderurte creme.
- Rejecocktail anrettet på salat med asparges, tomat, kaviar og hjemmelavet rød dressing. Hertil friskbagt brød og smør.
Hovedretter
- Gammeldags kalvesteg stegt som vildt, serveret med waldorffsalat, tyttebær marmelade, asier, brunede kartofler, bagte bønner med bacon samt vildtsauce.
- Flæskesteg med sprøde svær serveret med lun hjemmelavet rødkål, asier, kartoffel chips, brunede kartofler og brun sovs.
- Rosastegt oksefilet på stegte svampe serveret med bagte gulerødder med timian og honning, fyldt kartoffel og klassisk rødvinssauce.
Desserter
- Nøddebund serveret på fad med rørt is, syltede bær, friske frugter og bærsauce.
- Vanilje pocheret frugt serveret med vanilje flødeis, hertil chokoladesauce og marinerede hindbær.
- Islagkage med 3 slags hjemmelavet is serveret med sprøde mandelflager og frisk frugt.
NEW MORDERN
- Spændende retter med særpræg
Forretter
- Carpaccio af rimmet laks med sprød persille-crouton, salat af krydderurter med reven citrus og rød piment pesto.
- Svinekæbe terrine med foie gras anrettet med feld-mizubasalat, sprøde jordskokker og rødvinssauce.
- Hummer bisque suppe serveret med stegt kammusling, dampet hvid fisk og karse. Hertil friskbagt brød, oliven tapanade og smør.
Hovedretter
- Medaljon af oksefilet serveret på stegte svampe og læg, anrettet med porretimbale med sprød frit, smørdampet bønner, hertil kartoffeltårn rullet i urterasp og lys timian-cremesauce.
- Vildsvinefilet med enebær og rosmarin anrettet på honningbagte porre og tranebær. Hertil svampemousse og glaseret rødløg samt kartoffel gratin og sku sauce.
- Rosa stegt krondyr filet anrettet med stegte østershatte, æbler, gulerodstimbale og rødbedepure. Hertil smørdampet forårsløg, pommes anna og portvinssauce.
Desserter
- Chokolademousse af belgisk chokolade anrettet med portvinsmarinerede brombær, knas af karamelchokolade praliné og brombær glace.
- Æbleparfait med marinerede æbletern, kanelcreme, rød æblesirup og mandelflager.
QULINARISK
- En oplevelse for sanserne
Forretter
- Røget torsk og terrine af hummer, anrettet med sprøde ærteskud med ristede-saltede mandler og kørvel pesto.
- Ristet laks anrettet med sauteret porre og æbler, hertil små urter og citrus beurreblanc sauce.
- Koriander gravad oksefilet anrettet med sprød fennikel og blåblær, hertil mild sennepscreme og skosyre, Friskbagt brøde, oliven tapanade og smør.
Hovedretter
- Grillet chateaubriand af gris serveret på smørstegte portobello og pære, anrettet med pastinak pure, grov kartoffel duchess og calvdorssauce.
- Helstegt dansk kalvemørbrad og rillette af hale serveret på sauté af sprøde løg, svampe timbale, pommes anna og kraftig trøffelssauce.
- Rosa stegt kalvefilet serveret med smørstegte bønner, anrettet med dampede forårsløg, tomat glaseret kartoffelkage og sky sauce.
Desserter
- Cremebrulé, chokoladekage og frisk hindbærsorbet.
- Hindbær dobbelt creme parfait is med pistacieflager, karamelkage, skyr mousse og chokolade ganache.
- Gateau Marcel serveret med engelsk creme tilsmagt portvin og figeniscreme.
BUFFET 1
Forret på tallerken
- Kæmperejer med hvidløg og krydderurter serveres med forskellige salater, marineret asparges og kørvelcreme samt lunt brød med saltet smør.
Hovedret fra buffet med 2 slags kød
- Helstegt oksefilet og langtidsbagt honning/chili ben skinke.
- Ristede små kartofler med persillepesto.
- Svampe-porretærte gratineret med parmesan.
- Blandet salat med friske grøntsager og dressing.
- Båndpasta salat med feta og karse.
- Hvidløg og oliven mix, lidt tørt knas og timiansauce.
Dessert
- Hjemmelavet islagkage med mandelkiks, friske frugter og hindbærcoulis.
BUFFET 2
Forret på tallerken
- Grillet laks serveret med syltede tomater, feldsalat, sauce tatar og citrus perler. Hertil lunt brød, smør og oliven tapanade.
Hovedret fra buffet med 3 slags kød
- Langtidsstegt oksehøjreb med smørbagte hvidløg.
- Fyldt kylling med souflefars.
- Lammekølle bagt med rosmarin, hvidløg og timian.
- Pommes anna og krydderstegte rissolles.
- Pastasalat med feta og oliven.
- Plukket salat med forskellige grøntsager.
- Tomatsalat med mozzerella, rødløg og basilikumpesto.
Kraftig rødvinssauce med champignon og bacon.
- Grøft brød og grov tzatziki.
Dessert
- Chokoladekage med hvid chokolademousse, hjemmelavet hindbær parfait og nougat knas.